Poznaj naszych ekspertów:
mgr Paulina Pawicka
dietetyk kliniczny i psychodietetyk, na co dzień pracuje w Dziale Żywienia Klinicznego i w Poradni Chorób Metabolicznych w Narodowym Instytucie Onkologii w Warszawie, dzieli się wiedzą podczas szkoleń, warsztatów, podcastów i w social mediach
dr Magdalena Tomaszewska-Bolałek
kierowniczka Food Studies na Uniwersytecie SWPS, która promuje kuchnię polską w Europie i Azji, autorka książek o kulturach kulinarnych, m.in. "Tradycji kulinarnych Polski", zdobywczyni wielu nagród, w tym: 15 Gourmand World Cookbook Awards, Prix de la Littérature Gastronomique, Diamond Cuisine Award w Chinach i Nagród Magellana
mgr inż. Karol Żółkowski
szef kuchni, absolwent kierunku gastronomia i sztuka kulinarna na Wydziale Nauki o Żywności w Olsztynie, uwielbia dobrze i zdrowo zjeść, prywatnie jest pasjonatem tenisa ziemnego