Przygotowania do świąt
Wydanie nr 1

Świąteczna kuchnia: wspólne świętowanie zaczyna się w kuchni

Poznaj naszych ekspertów:
Prof. Jarosław Dumanowski
dr hab. Jarosław Dumanowski, prof. UMK
profesor uniwersytetu, znawca historii jedzenia i alkoholu, historii kuchni, literatury kulinarnej i mody żywieniowej
Ewa Malinowska
Ewa Malinowska
dziennikarka kulinarna, pasjonatka włoskiej kuchni, entuzjastka kulinarnych eksperymentów, trendów i nowości
Jakub Suliga
Jakub Suliga
dziennikarz kulinarny, publicysta, profesjonalny kucharz kuchni japońskiej, miłośnik sushi i ramenu, fan dobrego kina, niereformowalny książkoholik
To może Cię zainteresować
Wszystkiewydania magazynu
© Delicious Magazine
·

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje się  tutaj.