Wiosna w kuchni polskiej
Wydanie nr 4

Wiosna w kuchni polskiej: tradycja i nowoczesność

Poznaj naszych ekspertów:
P. Wojtyga
Paweł Wojtyga
kucharz z ponad 20-letnim doświadczeniem, szef kuchni, szkoleniowiec, sędzia konkursów kulinarnych, założyciel Warsztatu Qulinarnego w Krakowie
dr n. hum. Bogdan Gałązka
dr n. hum. Bogdan Gałązka
szef kuchni, współwłaściciel kawiarni Stolica Cafe, napisał doktorat o Janie Szyttlerze, pochodzi z Podlasia i uwielbia smaki z rodzinnego domu, ceni kuchnię lokalną, oszczędną i smaczną
Marcin Watemborski
Marcin Watemborski
szef obszaru Content AI w Wirtualnej Polsce, jego serce porwały Włochy, zwłaszcza Apulia i specjały Południa, koneser win oraz dobrych, nieprzetworzonych kompozycji odważnych smaków
Wszystkiewydania magazynu
© Delicious Magazine
·

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje się  tutaj.