Wiosna w kuchni polskiej
Wydanie nr 4

Wiosna w kuchni polskiej: tradycja i nowoczesność

Poznaj naszych ekspertów:
P. Wojtyga
Paweł Wojtyga
kucharz z ponad 20-letnim doświadczeniem, szef kuchni, szkoleniowiec, sędzia konkursów kulinarnych, założyciel Warsztatu Qulinarnego w Krakowie
dr n. hum. Bogdan Gałązka
dr n. hum. Bogdan Gałązka
szef kuchni, współwłaściciel kawiarni Stolica Cafe, napisał doktorat o Janie Szyttlerze, pochodzi z Podlasia i uwielbia smaki z rodzinnego domu, ceni kuchnię lokalną, oszczędną i smaczną
Marcin Watemborski
Marcin Watemborski
szef obszaru Content AI w Wirtualnej Polsce, jego serce porwały Włochy, zwłaszcza Apulia i specjały Południa, koneser win oraz dobrych, nieprzetworzonych kompozycji odważnych smaków
Wszystkiewydania magazynu