Dania wzbogacane dodatkiem oleju
Wydanie nr 3

Wiosna na talerzu: smaki wzbogacane olejem

Poznaj naszych ekspertów:
J. Skawińska
mgr Joanna Skawińska
dietetyczka kliniczna, absolwentka Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie, prowadzi poradnię dietetyczną "Dieta z przyjemnością", pomaga osobom z zaburzeniami hormonalnymi i żołądkowo - jelitowymi
P. Wojdyga
Paweł Wojtyga
kucharz z ponad 20-letnim doświadczeniem, szef kuchni, szkoleniowiec, sędzia konkursów kulinarnych, założyciel Warsztatu Qulinarnego w Krakowie
P. Pawicka
mgr Paulina Pawicka
dietetyczka kliniczna i psychodietetyczka, na co dzień pracuje indywidualnie z pacjentami, prowadzi wykłady edukacyjne i dzieli się wiedzą w mediach społecznościowych
Wszystkiewydania magazynu
© Delicious Magazine
·

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje się  tutaj.