Dania wzbogacane dodatkiem oleju
Wydanie nr 3

Wiosna na talerzu: smaki wzbogacane olejem

Poznaj naszych ekspertów:
J. Skawińska
mgr Joanna Skawińska
dietetyczka kliniczna, absolwentka Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie, prowadzi poradnię dietetyczną "Dieta z przyjemnością", pomaga osobom z zaburzeniami hormonalnymi i żołądkowo - jelitowymi
P. Wojdyga
Paweł Wojtyga
kucharz z ponad 20-letnim doświadczeniem, szef kuchni, szkoleniowiec, sędzia konkursów kulinarnych, założyciel Warsztatu Qulinarnego w Krakowie
P. Pawicka
mgr Paulina Pawicka
dietetyczka kliniczna i psychodietetyczka, na co dzień pracuje indywidualnie z pacjentami, prowadzi wykłady edukacyjne i dzieli się wiedzą w mediach społecznościowych
Wszystkiewydania magazynu