Dania wigilijne
Wydanie nr 2

Świąteczne smaki z polską tradycją: karp w roli głównej

Poznaj naszych ekspertów:
Dominika Zaremba
Dominika Zaremba
dietetyczka, autorka przepisów i porad żywieniowych, pokazuje, że dieta może być różnorodna i pełna smaku, łamiąc stereotyp o jej monotonności i nudzie
Karina Czernik
Karina Czernik
dziennikarka kulinarna i była kucharka profesjonalna, fascynatka polskiej kuchni regionalnej i kulinarny geek, szukający prawideł fizyki i chemii w gotowaniu
Ewa Malinowska
Ewa Malinowska
dziennikarka kulinarna, pasjonatka włoskiej kuchni, entuzjastka kulinarnych eksperymentów, trendów i nowości
To może Cię zainteresować
Obraz

Wszystkiewydania magazynu
© Delicious Magazine
·

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje się  tutaj.